een greep uit de ervaringen van deelnemers

Rosemarie ademt Positieve Gezondheid. Ze is didactisch sterk en wisselt in de training leuk af met verschillende werkvormen waardoor je Positieve Gezondheid vanuit verschillende manieren ervaart. Het is een leuke en leerzame training die ik zeker zou aanraden. De training doet mij beseffen dat het gesprek voeren zo ontzettend belangrijk is, vanuit aandacht voor de ander.

K. Meijvogel, november 2022

De training Positieve Gezondheid heb ik als inspirerend en waardevol ervaren en heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Positieve Gezondheid heeft handen en voeten gekregen. Ik heb het belang van goed luisteren en verbinding maken in de training op verschillende manieren ervaren. Rosemarie is zeer professioneel, helder, bewaakt de tijd goed, creëert een veilige sfeer en is motiverend en enthousiast!

L. Pijnenborg, juli 2021

De training Positieve Gezondheid is voor ieder mens een mooie kennismaking met en tegelijkertijd verdieping in het gedachtegoed van PG. Het is fijn om verbinding in de trainingsgroep te vinden en te oefenen met o.a. het spinnenweb en ervaringen met elkaar te delen. Rosemarie is een fijne, rustige en toegankelijke trainer.

M. Scholman, juli 2021

De training heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen.

Het was een fijne, open groep, waar ruimte was om met elkaar te leren. Rosemarie is een positieve, open, warme, rustige, duidelijke trainster met een goede inbreng in de groep. Zij biedt ruimte voor zachtheid.

D. van Elk, social return makelaar, juli 2021

De training waardeer ik met een 9, was boven verwachting en zal ik zeker aan anderen aanraden.

Rosemarie is een rustige en warme persoonlijkheid die de groep op een fijne manier traint en coacht.

L. Polak, diëtist en leefstijlcoach september 2021